НОВИНИ


Димо Гяуров: Дори да вземем Ф-16 на лизинг, кой ще ги подкара

0 4053 28.03.2022
Димо Гяуров: Дори да вземем Ф-16 на лизинг, кой ще ги подкара
Димо Гяуров

Дори да вземем Ф-16 на лизинг, кой ще ги подкара. Tова попита бившият началник на разузнавателната служба Димо Гяуров.


"Мярката за обявяването на 10 руски дипломати за персона нон грата е закъсняла. Това трябваше да стане отдавна", каза още той пред bTV.


Той обясни, че поведението на руския посланик у нас Елеонора Митрофанова или е като на зла леля или поведението ѝ е определено от Кремъл. В руското посолство има "чисти разузнавачи", изтъкна Гяуров.


Това, което ни се случва от страна на Русия с грубо и безобразно отношение е заслужено към нас, защото от години се правим на неразбрали и не чули, подчерта бившият началник на разузнаването.


Димо Гяуров посочи, че изпращането на военна помощ на Украйна не е война, а такива твърдения обслужват руския президент Владимир Путин. Той видял твърде лоша комуникация между властта и обществото, като премиерът Кирил Петков се опитва да свърши сам работата.


1500 души не могат да се справят с една потенциална инвазия, а трябва да има отделни държави, които да се обединят, че ако НАТО бъде нападнат, ще се стигне до война, а няма да има нужда се активира член 5, коментира Гяуров създаването на българската батальонна бойна група.

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама