НОВИНИ


В „Честно казано с Люба Кулезич“: Под фустата на пропагандата наднича лъжата като друга гледна точка

0 3616 30.03.2022
В „Честно казано с Люба Кулезич“: Под фустата на пропагандата наднича лъжата като друга гледна точка

„Накуцваща“ четиринога коалиция и инженерни проекти, дишащи й във врата. Могат ли новоизлюпените политически субекти да произведат следващата авантюра, като я кръстят „специализирана парламентарна операция“? Говори политическият анализатор Осман Октай в своята неподражаема дисекция на капаните в сегашната управленческа структура.


Оперативни паузи и етапни настъпления в стил „коч-маньовър“ – руският почерк в една война, която опустоши значими части от Украйна. На фона на крехки проблясъци за възможно примирие гостува офицерът от резерва и член на Атлантическия съвет в България Васил Данов, който тълкува потенциалните продължения на руската агресия. И още – превърна ли се „неутралитет“ в мръсна дума в България зад паравана на националния ни интерес?

 

Под фустата на пропагандата наднича лъжата като друга гледна точка. Как ще съжителстваме? Изпод ударите на съветските медийни бомбардировачи в ефира на „Честно казано“ се провира депутатът Елисавета Белобрадова, за да потърсим ефективна рецепта за натрапения псевдоплурализъм. А от украинския град Чернивци се включва комуникационният експерт Петър Кърджилов, качил в колата си поредната група хора, бягащи от ужаса на войната.

 

Копейки за „Газпром“, но и съмнителни планове за енергийна свобода. Къде са лошите новини, управляващи дами и господа? Безмилостен към миражите на родните политици се включва енергийният експерт Стефан Гамизов в продължение на разговора от миналата сряда, когато той пръв алармира в предаването за мащабите на аварията в „ПАВЕЦ - Чаира“.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама