НОВИНИ


Какви са условията на кредит до заплата?

0 2923 04.04.2022
Какви са условията на кредит до заплата?

Много голяма част от хората трудно успяват да се справят финансово до заплата и често се налага да си помагат с кредити. Това е голямо облекчение, защото така няма да се притеснявате за храна и сметки особено ако не са били предвидени. Точно по тази причина и повечето компании, които дават заеми, предлагат такъв вид услуга.


Какво е кредит до заплата

 

Както е ясно и от наименованието, тези заеми имат за цел да разрешат финансов проблем или ситуация за няколко дни или седмици, докато получите вашето трудово възнаграждение. Това се случва и когато не можете точно да определите и планирате бюджета си. Тези продукти се характеризират с някои особености:

 

- стандартните кредити до заплата са в по-малък размер от потребителските заеми – не е нужно да теглите голяма сума, която така или иначе няма да уползотворите, но ще ви бъдат начислени такси за нея;

 

- времето за връщане е по-кратко – на повечето места можете да го определите сами;

 

- лихвите се изчисляват по различен начин – всичко зависи от желаната сума и от периода;

 

- можете да изтеглите кредит до заплата без поръчител – не е нужно да се притеснявате, че трябва да молите за услуга приятели. При някои от фирмите дори не е нужно да доказвате и доход;

 

- можете да кандидатствате бързо онлайн – предимството на повечето онлайн платформи за заеми е именно, че не е необходимо да се разкарвате по офиси, за да подадете своето заявление.

 

Търсенето на такива финансови продукти става все по-голямо и затова някои кредити са със завишени лихви. Трябва да внимавате и да се запознаете добре с всички условия, когато решите да кандидатствате някъде.

 

Кредит до заплата

 

Cashio Fix


Това е подобна кредитна линия на заема до заплата. Тук размерът е доста голям и може да стигне до 10 000, а времето за връщане е между 3 и 36 месеца. Месечните вноски са фиксирани. Сумата може да бъде избрана от вас, както и големината на вноските и датата на падеж. Всичко можете да планирате така, че да не ви натоварва допълнително разходите. При този вид продукт имате възможност да намерите най-точното решение за вас. Най-добре ще бъде да съобразите падежа с датата, когато получавате възнаграждението си или друга такава, която е свързана със сигурни доходи. Има такса, която трябва да заплатите за оценка на риска, която се дава еднократно.

 

Cashio Wave


Това е друг финансов продукт, свързан със спешни заеми. Размерът на сумата, която можете да получите, е между 100 и 3000 лева, а валидността е една година. Можете да погасявате на части и да решавате сами кога и по колко. По този начин сами разпределяте парите, когато по колкото имате. Освен това, разполагате с внесената сума и можете да я теглите отново при нужда. Напълно достатъчно е да се погасят еднократно 15% от усвоения лимит.

 

За да се покаже желанието на клиента за ползване на тази услуга, трябва месечно да се заплаща минимална вноска за револвиране.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама