НОВИНИ


Борисов дари куче, а сега пак се изхвърли: Първият, който нарече Путин агресор, бях аз

0 3231 21.04.2022
Борисов дари куче, а сега пак се изхвърли: Първият, който нарече Путин агресор, бях аз
Бойко Борисов БГНЕС

”Първият, който нарече Путин агресор бях аз. Няма как да наречеш човек, който напада суверенна държава. Какво не разбраха те? Какво има Христо още, с Атанасов ви гледам как мигате с мигличките, скрити зад гърба на Кулеба? Защо стоите, защо се унижавате?”. Това заяви Бойко Борисов, забравяйки, че дари Путин с куче, за Турски поток, за АЕЦ ”Белене”.


"Направих си труда да видя къде Зеленски се е включил по интернет и е приет да изкаже позициите си - в САЩ, Канада, Франция, Великобритания, Гърция, Белгия, Южна Корея и тн. В същото време Кулеба е няколко дни в България. Депутатите се занимаха с всичко друго, но не и с важното за българите и международната общественост. Той стоеше в килера, в кулоара и те не приеха искането ни да говори пред парламента", посочи Борисов.


"Три-четири дена Кулеба се върти като сираче в парламента", каза още лидерът на ГЕРБ. Toй се изказа и по повод думите на министъра на туризма, който заяви, че помощите за украинците трябва да спрат и те да се интегрират на трудовия пазар и да си наемат квартири. "Идва туристически сезон, как 90 хиляди души ще си плащат квартирите?", запита Борисов.

 

Според лидера на ГЕРБ всички критики, отправени по-рано от първия дипломат на Украйна, са насочени директно към Кирил Петков.


Самото решение, прието вчера от външната комисия Борисов коментира така: "Не мога да разбера какво значи техническа помощ. Защитни средства - и кондомите са защитни средства".


"В същото време тези хубавци в парламента си гласуваха десет дена ваканция.

И си заминаха, без да гледат нито офшорките, нито Украйна, нито тока, нито каквито и да е цени - отидоха да си почиват с новите си, скъпоплатени от данъкоплатците BMW-та седма серия. Вместо да ходят пеша. Вече и джипките не им харесват", критикува още Борисов.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама