ПОЛИТИКА


Петко Георгиев: Българите косвено помагат вече срещу войната на Путин

0 7462 26.04.2022
Петко Георгиев: Българите косвено помагат вече срещу войната на Путин
Петко Георгиев

„Кирил Петков разполага с целия финансов ресурс. Ходът за даряване на заплатите е антипопулистки и точно обратното на това, което трябва да се прави. Българите косвено помагат вече срещу войната на Путин. В бензиностанциите вече плащаме всеки ден, когато зареждаме скъпо гориво“. Това заяви журналистът Петко Георгиев.


„Ние в момента продаваме боеприпаси на тези, които даряват оръжия на Украйна. Трябва да има ясно разграничение. Всички фирми печелят от военните действия, но съвсем различно е да дариш оръжия на страната, която е нападната незаконно и е с уронен суверенитет. Русия тази нощ започна да бомбардира железопътните линии в Украйна, откъдето минава военната помощ и вероятно нашата делегация. Русия вижда необходимостта да прекрати военните доставки, посочи тй пред bTV.

 

Корнелия Нинова трябва да признае режима на Путин за фашистки и да мобилизира антифашистите. Много хора искат предсрочни избори, но е по-тежко крилото на тези, които все още не бързат. Рано или късно режимът на Путин ще бъде признат за фашистки, включително и в България. Тогава партиите, които са били на страната на фашизма, ще плащат цената на очакващата ни дългосрочна студена война“, каза още Георгиев.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама