НОВИНИ


Превозвачите излизат на протест утре

0 3152 26.04.2022
Превозвачите излизат на протест утре

Съюзът на международните превозвачи и останалите представителни сдружения от транспортния бранш излиза на протест тази сряда, 27 април, от 10:00 ч., съобщават от организацията.


Автошествия ще има в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе и Благоевград.

От бранша искат: отпадане на биодобавката на горивата за период от 6 месеца, връщане на  50 % от акциза на горивата за период от 6 месеца и мораториум върху цените и обхвата на тол таксите.

 

В София протестът ще бъде пред сградата на Министерски съвет, а в останалите градове в централните градски части, предават от bTV.

 

В Пловдив камиони и автобуси от вътрешния и международния превоз се събират още в 8:30 ч. на „Кукленско шосе" до митницата. В 11.00 ч. колоната ще мине по големите булеварди на града.

 

Сборният пункт на превозвачите в Бургас е на ул. „Крайезерна“. Автошествието ще започне в 11:00 ч., ще премине по ул. „Проф. Яким Якимов", ще обърне на кръговото кръстовище за град София и ще продължаване движението обратно по ул. „Проф. Яким Якимов", ул. „Крайезерна", бул. "Транспортна", на кръговото за град Созопол колоната ще поеме обратно по ул. „Крайезерна“.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама