НОВИНИ


Кирил Петков: Всеки говори за падане на кабинета. Не мисля, че ще падне

0 3207 28.04.2022
Кирил Петков: Всеки говори за падане на кабинета. Не мисля, че ще падне
Кирил Петков

Знаете ли, всеки говори за падане на този кабинет от първия ден, когато този кабинет тръгна. Както виждате, не е паднал. И това, което мога да кажа, е, че не мисля, че ще падне. Това каза премиерът Кирил Петков през журналисти в Киев.


"Говорихме помежду си, тук даже не е въпрос на политическо решение. Всеки трябва да вземе своето решение, когато е добре информиран. Няма политически линии, когато става дума за човешки ценности", уточни той.

 

Петков очаква обединение по темата за предоставяне на военно-техническа помощ за Украйна. Министър-председателят, който посети украинското градче Буча, където в масовия гроб са погребани 97 жертви на войната, каза, че отново ще разговаря с БСП.

 

Съпредседателят на "Демократична България" Ананас Атанасов, който е част от делегацията ни в Украйна, смята, че парламентът ще подкрепи отпускането на помощ:

"Аз съм убеден, че независимо от крамолите, които съществуват в българския политически живот, българският парламент ще направи цивилизационен избор и ще подкрепи жертвата в случая, каквато е Украйна. 100% съм сигурен в това. Нека да не спекулираме на дребно".


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама