НОВИНИ


Стефан Гамизов: Да ”завъртим” кранчето на Турски Поток! Да изхвърлим Русия от АЕЦ “Козлодуй”

0 4559 28.04.2022
Стефан Гамизов: Да ”завъртим” кранчето на Турски Поток! Да изхвърлим Русия от АЕЦ “Козлодуй”

Приветствам всяка дума казана от Кирил Петков при посещението му в Украйна. Сърцето ми е изпълнено с радост, че най-после защитниците на свободна и демократична Украйна ще получат оръжие и боеприпаси от България, както се очертава да реши парламента.


Най-после България ще спре да бъде подозирана, че е таен съюзник на диктатурата в Русия. Но сега е време да станем истински съюзник на Украйна, каквито са другите страни от НАТО и ЕС, без дълбоко корумпираната и предателска Унгария.


Време е да ”завъртим” кранчето на Турски Поток! Така ще лишим от милиарди евро диктатурата в Москва, ще се спре подкрепата на рублата, ще спрем газпромовските рушвети за хора свързани с ГЕРБ, ДПС, олигарси, санкционирани и медии обслужващи лъжите на Кремъл за войната и накрая, но не на последно място, националистическите и корумпирани режими в Сърбия и Унгария ще останат без руско финансиране и рушвети.

 

Всичко това ще нанесе такъв удар на руската диктатура, който ще се равнява на военна загуба от стратегическо значение!


После очаквам да ги изхвърлим от АЕЦ “Козлодуй” и да разрушим всеки паметник на съветската комунистическа окупация от 1944 година.


Докато има диктатура в Русия и няма демокрация, нито стотинка не трябва да получават руснаците от България, което означава забрана да изнасят пари, ако отдават или продават имотите си.
Путин иска специална сметка за газ?


Всеки руснак с пари от имот в България парите му по специална сметка в БНБ! Без лихви и държавата да може само да купува държавни ценни книжа с тях, за да може някак да финансираме вредите причинени ни от тази престъпна война.


Заема за Турски Поток да го заменим за скриваната печалба на Лукойл през годините, активите на Лукойл в България, рафинерия и петролни бази, също да се конфискуват, защото само 3 милиарда лева не стигат. Лукойл да си търсят парите от Путин. Може да им ги даде от някоя сметка на Кабаева.


Мисля, че всичко това на първо време ще е добър отговор на Путин, че отказва да изпълнява договорите си с неговата Газпром - Бог да го поживи все така да го кара и да отваря очите на всеки за себе си и диктатурата си!


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама