НОВИНИ


Адв. Марк Фейгин: Олигархът Ковалчук, а не Патрушев сменя Путин във властта

0 18094 05.05.2022
Адв. Марк Фейгин: Олигархът Ковалчук, а не Патрушев сменя Путин във властта

Наскоро се появи информация, че руският президент Владимир Путин може да се оперира. Слуховете за здравословните проблеми на собственика на Кремъл се носят от доста време. Докато Путин прекарва време в болницата, неговите задължения ще се изпълняват от друг човек - достатъчно близък до него. Руският политик и адвокат Марк Фейгин говори за това в Youtube канала ”Украйна 24”.


Последните слухове около възможната операция на Путин дадоха повод да се говори за това на кого руският президент ще прехвърли властта в страната по това време. Често за такъв човек се смяташе секретарят на Съвета за сигурност на Руската федерация Николай Патрушев. Руският политически и обществен деец Марк Фейгин се съмнява, че това ще бъде този човек, защото Путин обикновено вярва на хора, по-слаби от себе си.

 

„Признавам, че това ще бъде някакъв неформален контрол. Сред близките му неформални лица това е Юрий Ковалчук, олигарх. Близък приятел на баща му от много години, от Санкт Петербург. Путин, ако е сигурен, че няма да умре, но просто трябва да контролира ситуацията за определен период от операцията, тогава той по-скоро ще се довери на близък човек“, каза Фейгин.


Именно Ковалчук, смята Фейгин, може да се превърне в един вид преходна, номинална фигура. Всъщност не е толкова важно кой ще бъде: „Сега Ковалчук ​​е много близък с дъщерите на Путин, той също работи с тях. Казват, че дори седи на заседания на FSO. FSO е съгласен с Юрий Ковалчук ​​по някои въпроси, свързани с личността на президента. Това е такава степен на доверие, което не изисква официални позиции“.


Какво може да очаква Украйна от този човек. Марк Фейгин отбелязва, че братята Ковалчук ​​са доста рационални хора, по-рационални от повечето от обкръжението на Путин и притежават много различни неща:


"Те притежават REN TV. Половината от мрежата им е всякакъв вид окултизъм, полети до Нибиру и др. Юрий Ковалчук ​​едва ли прилича на човек, който прави такива неща, но активно го експлоатира, всичко това е окултизъм. Следователно тези хора са непредвидими от една страна, от втора, струва ми се, те са хора на парите. А парите са рационално начало. За тях парите са по-важни от всичко друго."

 

Според Фейгин тези хора вероятно ще изберат по-мека фигура, която ще им осигури гаранции: икономически, финансови и имунитет. Едва ли ще направят внезапни движения като - да подкопаем целия свят,  заявява политикът.

 

Превод: Фрог нюз

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама