НОВИНИ


Руският адв. Марк Фейгин: Украйна и САЩ подготвят нова изненада за Путин

0 46653 12.05.2022
Руският адв. Марк Фейгин: Украйна и САЩ подготвят нова изненада за Путин

Сега основната цел за военното и политическото ръководство на Украйна е поне да се върне към ситуацията от 23 февруари в обозримо бъдеще. Не е така обаче, ако това да стане след година или десет. Това каза руският политик и адвокат Марк Фейгин в интервю за Ukraine 24 в YouTube.


Според него това е необходимо сега, за да подкрепим, наред с други неща, мобилизационния дух на украинския народ: „Трябва да се разбере, защо хората загиват на фронта. В крайна сметка дори ужасната ситуация в Мариупол трябва да ни даде урок: невъзможно е да си позволим да постигнем какъвто и да е резултат без някаква решителна стъпка. Мисля, че всички чакат да заработи военната машина – американска и европейска, което ще даде възможност, използвайки военно-технически и други възможности, да започне контранастъпателна операция.


Адвокатът отбеляза също, че по въпроса за оръжейните доставки "ще има някаква изненада": "Ние дори не го разбираме напълно това, но американците и Киев го подготвят. Ще бъде някаква "изненада" неочаквана за Москва. Така че ще видим. ”


Марк Фейгин каза, че от друга страна изненадите вече са започнали: „Кабаева вече е добавена към британския списък със санкции. Това е само началото в цялата история на синхронизиране. Американските, британските и европейските санкции често се различават... Но мисля, че това е следващият етап – започвайки от Кабаева и завършвайки с тези оръжия."


Той отбеляза, че Кремъл не очаква Украйна да получи тежко оборудване от западните съюзници.


Според него опасеният на Владимир Путин се крият и във факта, че „изненадата“ може да бъде много разнообразна: Ситуацията за Москва сега е изключително несигурна. Какво ще се случи в бъдеще ще зависи не толкова от Москва, тъй като всичките й резерви са видими. А какво може да предложи Западът. Това все още е открит въпрос."

 

Превод: Фрог нюз

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама