НОВИНИ


Затягаме мерките срещу разбития корем

0 13305 16.05.2022
Затягаме мерките срещу разбития корем

Една по една до пълно възстановяване


До пълно възстановяване се затягат мерките срещу проблемните черва. След установения факт, че именно разбития корем отслабва имунните ни защити, дойде време органът ни с площ колкото тенис корт да получи адекватна грижа преди да е станало късно.

 

Просто дискомфорт или пълен срив?

 

Натрупаните отрови в червата сриват имунитета ни, а това отваря вратите за всякакви болести.

Разбитият корем не е шега работа. Щом страданията в корема и трудното изхождане се настанят трайно в ежедневието, алармата е включена: натрупани отрови = сринат имунитет = отворени врати за всякакви болести.


Излизането от този омагьосан кръг, уви, не става само с внимание към диетата. Иска се адекватен „противник“. Точно тук, различен по технология метод, отбелязва 1:0 срещу всичко съществуващо. У нас е известен с името ProCombo. В три стъпки той затяга мерките срещу съсипания корем.

 

Мярка №1: Отстраняване на „шлаката”

 

Червата са като тръби. Ако имат лоши натрупвания по стените, веществата, преминаващи по тях, опасно се „замърсяват". Това предизвиква какви ли не проблеми – куркане, подуване, газове, тежест. Доставяйки на червата огромно количество „добри агенти“ (200 милиарда CFU/g), ProCombo е способен да „изчегърта“ полепналите излишни микроорганизми. Така той „връзва ръцете“ на „лошите“ бактерии и ограничава разпространението им. 

 

Ефектът не остава скрит, макар процесът да се случва отвътре. Червата отново стават способни да изсмукват чисти вещества и ползите от тях. Сякаш се затварят многобройни клапани – всички неприятни звуци притихват и усещанията се нормализират.

 

 

Мярка №2: Засилване на защитите

 

ProCombo не само озаптява неконтролируемата поява на нови и нови „лоши“ бактерии. Обогатявайки чревната лигавица с активни „добри“ микроорганизми, той създава важен защитен слой. Подобно на грунд против ръжда по вътрешността на тръба, ProCombo предпазва червата. Така се възвръща баланса на вътречревните микроорганизми. Ефектът е налице – не само локално се решава проблемът с дискомфорта. Цялостното състояние на организма се подобрява, благодарение на подобрената възможност на червата отново да всмукват полезни вещества.

 

За да постигне внушителните резултати, с които е известен, ProCombo има специална „бойна глава“ – двойна. Активните съставки в него са затворени в две отделни капсули, за да може „добрите“ бактерии да достигнат до червата в максимално активна форма. В най-външната капсула пък е тяхната храна. Така добрият ефект се умножава на точното място хилядократно и с огромна скорост.

 

Мярка №3: „Бетониране“ на резултатите

 

ProCombo печели потърпевшите не с какво да е, а с директни резултати – категорични и навременни. Но не само. Оказва се, че при правилен прием, резултатите са дълготрайни. Една капсула е достатъчната доза, за да получи организмът цялото му необходимо подкрепление за деня. Краткият курс на прием, 10 дни, дава отлични резултати както в случаи на лек коремен дискомфорт, така и по време на антибиотично лечение. Ако обаче проблемът е достигнал хроничен характер, най-добре е приемът на ProCombo да продължи между 4 и 8 седмици, а терапевтичният курс да бъде повторен поне още веднъж в рамките на една календарна година.

 

Как разбираме, че действа?

 

Буквално ставаме нови хора. Куркането, подуването и газовете остават в миналото, изхожданията се улесняват. Най-накрая успяваме да изхвърлим токсините от себе си. Не след дълго резултатите се „бетонират“ – усещането за нормално работещ корем трайно се настанява в ежедневието ни. Това има директна полза за нас. Ставаме по-спокойни и получаваме още по-голям бонус – имайки здрав корем, сме много по-защитени от върлуващите болести.


.

 

Можете да откриете ProCombo в най-близката аптека до вас.

 

Повече информация за ProCombo може да намерите ТУК >>>

 


* ProCombo е на първо място по брой продадени опаковки в България за 2020 год. за лекарствени продукти без лекарско предписание в ОТС категория „Пробиотици“, по данни на IQVIA.

 

Източник: ProCombo


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама