НОВИНИ


Хр. Иванов: Кабинетът има нужда от ясни приоритети, този начин на работа е твърде хаотичен

0 3022 26.05.2022
Хр. Иванов: Кабинетът има нужда от ясни приоритети, този начин на работа е твърде хаотичен
БГНЕС

Правителството има нужда от ясни систематизирани приоритети, върху които да се фокусира в следващите няколко месеца, за да продължи своята ефективност от гледна точка законодателна работа и вътрешна комуникация, защото тази ефективност очевидно не е добра. Това заяви съпредседателят на ”Демократична България” Христо Иванов пред журналисти.


На 13 май призовахме да има сериозен разговор да има документ, който да ни каже, че огромното ново обстоятелство, което настъпи – войната в Украйна, как ще бъде отразено в нашите приоритети. От наша гледна точка – правителствена програма или някакъв друг документ, който ще ни подобри ефективността на нашата работа, добави той.

 

По думите му коалиционното споразумение е общо, докато този документ може да позволи по-голяма конкретика и ефективност. Иванов посочи, че вече е повдиган въпроса на лидерско за такъв тип документ и може да започне работа по неговото обсъждане.

 

"Този начин на работа е твърде хаотичен и сложен, комуникацията и ефективността не е добра и трябва да го подобрим", смята още той.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама