НОВИНИ


Войниците на Путин са готови да убият своите генерали, отказват да воюват в Украйна

0 7870 30.05.2022
Войниците на Путин са готови да убият своите генерали, отказват да воюват в Украйна
Reuters

Руските войници са готови да убият своите генерали, които ги принуждават да преминат в настъпление. Това се доказва от прихващане на разговор, публикувано от Службата за сигурност на Украйна, предава „Главред“.


В района на Донецк руските наемници едва не застреляли своя генерал Валерий Солодчук и неговата охрана, които дошли да потушат бунта и да принудят „отказващите се“ да продължат да се бият.

 

Войниците отказали да изпълнят заповедта и дори били готови да взривят „знатните гости“. Затова руският генерал избягал срамно от фронтовата линия „с подвита опашка“.

 

Войник от руската армия се оплаква, че е останала само една трета от бригадата им (повече от 600 души), а останалите са загинали или са били ранени. Освен това има само две оръдия от дванадесет и само три превозни средства, които все още са в движение. Войникът признава, че би искал да избяга от Украйна.

 

По-рано Службата за сигурност на Украйна получи още едно потвърждение за убийствата на мирни украинци от руски нашественици. По-специално, един от нашествениците откровено признал на съпругата си, че войниците на Путин, използвайки гранати, са „чистили“ мазета, където цивилните се крият от обстрел. Той разказа и как руски военни от друго подразделение са хванали украинка, отрязали са й езика, изнасилили я и я убили.

 

Друг телефонен разговор, засечен от СБУ, показва, че руските военни, които масово изнасилваха украински жени, момичета и деца, са се върнали на територията на Руската федерация и не са спрели зверствата си. Сега рускините стават техни жертви. По-специално, в района на Белгород, граничещ с Украйна, който се използва като пункт за престой за руснаците, броят на твърденията за изнасилване се е увеличил значително.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама