НОВИНИ


Радев за изцепката на Хазарта: Не става въпрос за среден пръст, а за отношение към гражданите

0 3489 03.06.2022
Радев за изцепката на Хазарта: Не става въпрос за среден пръст, а за отношение към гражданите
Румен Радев

”Тук не става въпрос за среден пръст, а за цялостното поведение и отношение на депутатите вътре в парламента”. ”Нашият парламент се е нагледал на какво ли не. Но нашите народни представители не трябва да забравят, че с всичките си действия – с начина, по който говорят, с начина, по който изглеждат, изграждат отношение към българските граждани”, каза пред журналисти Румен Радев, коментирайки изцепката на депутата Христо Петров.


Той коментира и нуждата от актуализация на бюджета, която се очаква да влезе в сила от 1 юли и да включва всички антикризисни мерки. "Естествено, че има нужда от актуализация. Всички антикризисни мерки на правителството трябва да минат през парламента. Много хора ги очакват. Аз се надявам да има по-бързо развитие, за да не бъдат и тези мерки прекалено закъснели, но най-важното е да видим една устойчива управленска програма на правителството, за да видим борба с кризата и социална подкрепа", каза президентът.


Президентът бе попитан и какво смята за протеста на полицаите и надзирателите, който се готви в цялата страна. "Всички професионални слоеве, всички хора, които вършат някаква дейност, имат своите основания за по-добри условия на труд, но за мен е важно да има диалог с управляващите", отговори Радев.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама