НОВИНИ


Гюров, ПП: Дали ИТН е надежден партньор ще си проличи при актуализацията на бюджета

0 3002 08.06.2022
Гюров, ПП: Дали ИТН е надежден партньор ще си проличи при актуализацията на бюджета
Андрей Гюров БГНЕС

Очевидно има някакво напрежение, след като има напуснали министри. Към момента нямам допълнителна информация, различна от тази, която имате вие. Това каза в отговор на журналистически въпрос за отношенията в коалицията председателят на Парламентарната група на „Продължаваме Промяната“ Андрей Гюров.


„Поддържаме контакт с останалите коалиционни партньори и очакваме информация от Министерски съвет, и по-късно днес изпълнителният съвет на „Продължаваме Промяната“ ще излезе с декларация и пресконференция, на която ще можем да отговорим на всички въпроси“, каза той.

 

На въпрос ИТН надежден партньор ли са, депутатът каза: „Това е въпрос, който ще си проличи сега, по време на актуализацията“.

 

„От наша страна, както знаете, правим всички стъпки и взимаме мерки, така че да тече комуникацията и да можем да вървим напред, защото, знаете, от 1 юли искаме да има увеличение на пенсиите, което изисква един много строг график на протичане на приемането на актуализацията през комисиите и през зала“, посочи Гюров.

 

Припомняме, че по-рано днес четирима министри от квотата на „Има такъв народ“ в правителството напуснаха заседанието на кабинета. На заседанието се обсъждат антикризисните мерки, които ще влязат в актуализацията на бюджета.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама