НОВИНИ


WINBET остава основен партньор на ФК Дунав Русе през следващите три години

0 2967 10.06.2022
WINBET остава основен партньор на ФК Дунав Русе през следващите три години

Водещата българска гейминг компания WINBET ще бъде основен партньор на новия член на Втора лига на българското футболно първенство, ФК Дунав Русе през следващите три сезона, бе съобщено на събитие в крайдунавския град.


Съгласно споразумението между двете страни, логото WINBET ще бъде на фланелките на играчите на ФК Дунав Русе за мачовете от националното първенство и турнира за Купата на България, както и на Градския стадион в Русе, а играчите на тима ще бъдат на раположение на компанията за участие в промоционални активности. 

 

  Партньорството между компанията и ФК Дунав Русе започва преди седем години и клубът е първата спортна организация, с която WINBET подписа споразумение за сътрудничество в своята история.

 

„Продължаването на нашето партньорство с ФК Дунав Русе е част от последователната политика на WINBET в подкрепа на българския спорт. То е и напълно логично с оглед показаното от клуба, успехите му в първенството и целите, които отборът си е поставил. Поздравяваме клуба с промоцията във Втора лига – това е постижение, което доказва, че когато има страст и желание за победа, всякакви трудности и препятствия са преодолими. Това са ценности, които ние в WINBET напълно споделяме“, коментира г-жа Десислава Колева – Иванова, главен маркетинг директор на WINBET.

 

„Изключително сме радостни да продължим това партньорство, в което има вече натрупана история и емоционална връзка между двете страни, а не просто бизнес отношения. WINBET беше до нас както в Лига Европа, така и във „В“ група. Именно лоялността, коректността и страхотните отношения между двете страни натежаха в посока продължаване на партньорството. За Дунав е основен въпрос да предостави стойност за своите рекламодатели и вярвам, че с WINBET гледаме в една посока. Партньорството ни с компанията ще навлезе в нова ера с още повече динамика и разширяване на отношенията“ , заяви Деян Йорданов от Управителния съвет на русенския клуб.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама