НОВИНИ


Игор Айдман: Защо „събирачът на екскрементите“ на Путин може да бъде истинският му наследник?

0 4814 10.06.2022
Игор Айдман: Защо „събирачът на екскрементите“ на Путин може да бъде истинският му наследник?

Оказва се, че руският диктатор Владимир Путин има личен „колектор на изпражнения“. Пътува с него чинно в чужбина, като послушно куче със стопанина си и събира това, което Путин изхвърля.


Това пише в свой анализ за „Главред“ Игор Айдман – социолог, публицист и автор на книгата „Системата на Путин“.

 

Според Paris Match руският лидер е придружаван при пътувания в чужбина от офицер на Федералната служба по охрана /ФСО/, който събира екскрементите му и ги връща в Русия в куфар. Казват, че именно това куфарче лудият диктатор смята за ядрено (но това е шега, за съжаление).

 

В реалната руска вертикала на властта всичко се определя от степента на близост до тялото на диктатора. Според нея „събирачът на лайна“ вероятно стои точно зад собственика им, над охраната, масажиста и дори готвача. Не говоря дори за такива безсилни неудачници като премиера и председателите на камари на парламента.

 

Най-после стана ясно кой ще бъде наследникът на Путин, от когото той ще поиска „да се грижи за Русия“. Ако му е поверил най-ценното и най-съкровеното, тогава руският лидер няма да се страхува да повери на него и страната.

 

Защо не? Руската вертикала на властта отдавна се е превърнала в изсъхнали изпражнения на управляващия змей, които той демонстративно изхвърля върху главите на гражданите през последните двадесет години. Е, събирачът на тези екскременти вероятно ще стане и наследник на Путин. Името му не е от значение.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама