АКТУАЛНО


Бойко Станкушев, АКФ: Атаките към властта започнаха, когато разбраха, че ще се задейства правосъдната машина

0 46551 13.06.2022
Бойко Станкушев, АКФ: Атаките към властта започнаха, когато разбраха, че ще се задейства правосъдната машина
Бойко Станкушев

„Атаките започнаха тогава, когато някои хора разбраха, че, ако не веднага, но доста скоро ще се задейства правосъдната машина и ще им бъде търсена отговорност за много милиарди, които ги няма – от Южен поток, от Турски поток, от ТЕЦ Варна, ТЕЦ-а на Доган, казва Бойко Станкушев от Антикорупционния фонд.


За това как и защо бяха хвърлени 435 милиона, за да се удълбочава пристанището на Варна без никакъв ефект, дали е застрашен в следствие на това да падне Аспаруховия мост, защо интерконекторът трябваше да е готов много отдавна, а сега ще стане много скоро, допълва той.


Това плаши и дразни целия този мафиотски конгломерат, който управлява България десетилетия и особено успешно през годините, в които управляваше Борисов с всичките му правителства, проксита и всякакви други и направо явната подкрепа на ДПС, обяснява журналистът.

 

Според Станкушев, Трифонов се е опитал да докаже, че изявлението, в което обяви, че ИТН напуска коалицията, не е било грешка.

 

„Иска да покаже, че това, което е казал е мислил да го каже и не е грешка. Той започна предизборна кампания с тази риторика”, смята той. По думите му „Продължаваме Промяната” са допуснали много грешки.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама