НОВИНИ


Радулов бил накаран да се оттегли от листите на ИТН, човек на Орлин Алексиев е в МРРБ

0 6162 15.06.2022
Радулов бил накаран да се оттегли от листите на ИТН, човек на Орлин Алексиев е в МРРБ

Свързани с Орлин Алексиев лица са влезли в Народното събрание и в Министерството на регионалното развитие и благоустройството. Николай Радулов е бил накаран да се откаже от депутатското си място при изборите през април миналата година като на негово място от 24-ти МИР София влезе Антон Адамов, син на един от инвеститорите в комплекса в с. Кладница ”Делта Хил”, в който живееше Слави Трифонов.


"Не казвам, че Алексиев е пренареждал листите. От Благоевград влезе Георги Попов, който също е работил за Алексиев. Сега е назначен в МРРБ. Напуснал е ИТН. Това може да се провери", посочи пред Нова телевизия депутатът-отцепник от ИТН Светлин Стоянов.


"Казаха ни, че сме висококвалифицирани натискачи на копчета, защото сме там заради един човек. Казаха ни, ако не ни харесва, да си вземем "***" в ръце и да ходим на "***". Ако това е нормално поведение на лидер на парламентарна група... За мен не е", заяви още той.


Той категорично отрече да има пазарлък с "Продължаваме промяната" и някой от ръководството на формацията на Кирил Петков да го е търсил, за да се откаже от подкрепата си към ИТН. 


"Относно предателството - в “Има такъв народ” и всички депутати в парламентарната група, както и голяма част от хората в листите бяха на полиграф и тест за лоялност. Изкарах тестовете с висока оценка. Питаха ни дали сме лоялни и готови да предадем Слави или нещо такова", разказа Стоянов. 


Той заяви, че "ще гласува по съвест", но ще подкрепи правителството, за да не се ходи на избори.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама