НОВИНИ


Цончо Ганев: ”Възраждане” ще подкрепи вота на недоверие

0 3046 15.06.2022
Цончо Ганев: ”Възраждане” ще подкрепи вота на недоверие
Цончо Ганев БГНЕС

”Многократно сме казали, че управляващите са национални предатели, когато и да си тръгнат ще е късно. Няма съмнение дали ще подкрепим вота на недоверие. Политиките на властта са вредни и след слизане от власт те трябва да бъдат съдени и осъдени”. Това заяви пред Нова нюз Цончо Ганев, депутат от ”Възраждане”.


По думите му депутатите от "Възраждане" няма да се регистрират за осигуряване на кворум, но това не се отнася за гласуванията. "Всяко едно предложение за оставка ще бъде гласувано от нас. Трябва да не премълчаваме и да казваме истината - правителството изпълнява разпорежданията на ЕС и САЩ за РС Македония. Това е политика срещу Русия, но цената е паметта на нашите деди", подчерта той.

 

Според него Петков води "национално безотговорна политика, граничеща с предателство" по отношение с РСМ.

 


 

Най-голямата опозиционна партия ГЕРБ внесе вот на недоверие към правителството заради "лошо управление и провал в сферата на публичните финанси". Това съобщи на брифинг председателят на парламентарната група Десислава Атанасова. Искането за вот на недоверие е подписано от 59 народни представители. За приемането на вота са нужни 121 депутати.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама