АРТ ДЖУНГЛА


Netflix превръща Squid Game в риалити шоу с награда от $4,56 милиона

0 3744 15.06.2022
Netflix превръща Squid Game в риалити шоу с награда от  $4,56 милиона
БГНЕС

Netflix набира участници за телевизионно риалити шоу, вдъхновено от най-популярния сериал на всички времена, Squid Game.


Въпреки това, залогът няма да бъде живот или смърт, както се изобразява в южнокорейската дистопична драма. 456 новобранци от цял ​​свят ще играят игри, в които "най-лошата съдба се прибира с празни ръце" - пропускайки награда от $4,56 милиона.


Netflix също потвърди, че популярният сериал ще бъде подновен за втори сезон по-рано тази седмица.


„Докато играчите състезават чрез поредица от игри, вдъхновени от оригиналното шоу – плюс изненадващи нови допълнения – техните стратегии, съюзи и характер ще бъдат поставени на изпитание, докато конкурентите се елиминират един друг“, oбявиха от Netflix.

 

Участниците трябва да са на минимум 21 години. Трябва да умеят да говороят английски език и да са на разположение до 4 седмици в началото на 2023 г. за снимки.

 

Южнокорейският трилър разказва историята на хора с дългове, които се състезават за огромна парична награда в смъртоносна серия от детски игри. Сериалът държи рекорда като най-популярната поредица на Netflix за всички времена и беше гледан от 111 милиона души през първите 28 дни от стартирането му.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама