НОВИНИ


ПП излезе при протестиращите. Посрещнаха ги с викове “Победа!”

0 3816 16.06.2022
ПП излезе при протестиращите. Посрещнаха ги с викове “Победа!”

С викове “Победа” протестиращите пред Народното събрание в подкрепа на отстранения от председателския пост в парламента Никола Минчев посрещнаха депутатите от “Продължаваме промяната”. Демонстрантите скандираха “Никола!” и “Тошко, ела!”.


Пред протестиращите говориха както самият Никола Минчев, така и вицепремиерът и финансов министър Асен Василев и премиерът Кирил Петков.

 

"Приятели, няма страшно! Докато сме всички тук, няма страшно!", посочи пред протестиращите премиерът Кирил Петков.

 


.

 

Пред демонстрантите говори и Никола Минчев. 


"Благодаря ви. Това, което правите тук, ни дава силата, че ще се върнем отново по-силни и няма да се отказваме. Не сме си го и помисляли. Следващите пъти, в които съм в позицията да провеждам гласувания в сградата зад мен, когато пускам гласуванията, няма да се страхувам какъв ще е изходът. Сигурен ще съм, че зад мен и пред мен е едно стабилно мнозинство, което да работи само за България, без разръчкването на схеми и натискането на копчета да ги кара да се обръщат на 180 градуса!", посочи Минчев.

 

"Скъпи приятели, след толкова години, в които съм била там долу, заедно с вас, имам чест да ви благодаря, че сте с мен днес. Никога не съм вярвала, че един ден ще има хора, които ще подкрепят парламентаризма и ще искат хората в него да останат в него. Благодаря ви, че сте тук. Отиваме да гласуваме бюджета, защото е безкрайно важно за всички уязвими групи. Благодаря ви, че бяхте тук", посочи пред протестиращите Елисавета Белобрадова от "Демократична България".


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама