НОВИНИ


Президентът е бил подведен от съветниците си за ”пазаруване на депутати”, смята депутатът Д. Гочев

0 3874 17.06.2022
Президентът е бил подведен от съветниците си за ”пазаруване на депутати”, смята депутатът Д. Гочев
Димитър Гочев

„Няма пазаруване на депутати. Днес видяхме едно завръщане към морала. Това поведение заслужава подкрепа. Не виждаме грешка в нашето поведение. Ние гласувахме за открито заседание по темата „Македония“ така че цяла България да види истината. В случая нямаше издаване на държавни тайни. Министър Ганчовска ясно каза, че министър-председателя не е излизал от темата за България“.


Това заяви депутатът Димитър Гочев от "Продължаваме промяната" и член на правната комисия в НС.


Думите на президента за пазаруване на гласове Гочев определи като объркване, което се е случило заради негови съветници. Ние не пазаруваме народни представители. Това са техники на партиите на статуквото. Ние разчитаме на съвестта на депутатите, допълни той.


Оттук-нататък всички карти са на масата. Разчитаме на подкрепа от всички депутатът със съвест. Не влизаме в сделки с никого, но също така сме отворени за разговори с депутатите, обърнали се към съвестта си, подчерта той пред БНТ.


От медиите, цитиращи френската нота за РС Македония, се разбира, че започването на преговорите за членство в ЕС ще стане, когато всички условия на България бъдат изпълнени. Това за мен е голям външнополитически успех. В преговорите ще имаме помощта на целия ЕС, обобщи Димитър Гочев.


Този парламент трябва да работи колкото се може по-дълго и до когато може, защото България има нужда от приемане на закони, каза още депутатът от ПП.

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама