НОВИНИ


ДПС пред Фрог за присъствието на Карадайъ на вота: Хубав ден, дочуване

0 7664 22.06.2022
ДПС пред Фрог за присъствието на Карадайъ на вота: Хубав ден, дочуване
Мустафа Карадайъ

“Хубав ден. Дочуване”. Този лаконичен отговор дадоха от пресцентъра на ДПС пред Фрог, след като попитахме дали има вероятност лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ да не присъства в НС, когато ще се гласува вота на недоверие към правителството.


Съмненията за това дали Карадайъ ще бъде в пленарна зала тази вечер се засилиха, след като от политическата формация обявиха, че днес той лети за Брюксел, за да се срещне с президента на Франция Еманюел Макрон и други европейски лидери. 


Тази новина даде повод на депутати от “Продължаваме промяната” да предположат, че вотът може и да не мине именно заради липсата на народни избраници от опозицията. “Имам информация, че депутати от ДПС ще пътуват до Брюксел и може да не се съберат 121 депутати, за да мине вотът на недоверие. За тях по-изгодно е да продължат да ни изнудват”, заяви пред БНР депутатът от ПП Искрен Митев. 

 

Според разписанието на летище София директен полет за Брюксел има в 6,40 сутринта и в 10, 40 ч. Не е изключено да се ползва и друга авиолиния с прекачване например през Истанбул.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама