НОВИНИ


Тошко Йорданов призова президента да разсекрети стенограмата от КСНС за Северна Македония

0 3213 24.06.2022
Тошко Йорданов призова президента да разсекрети стенограмата от КСНС за Северна Македония
Тошко Йорданов

Една маймуна помни три минути. Далеч съм от мисълта, че тук има маймуни. Но на този прочут КСНС предложението за включване на българите в конституцията, беше подкрепено само от ИТН. Това каза Тошко Йорданов на парламентарната трибуна.


"Обръщам се с призив към президента да разсекрети това заседание, за да се види как Кирил Петков и президентът спориха и кой каква теза защитаваше. В тази зала няма маймуни, но е хубаво да се види кой е работил още тогава. Моля президентът да разсрекрети този съвет, за да видите, ако не ви е срам, какви неща говори Киро, Просто Киро.

 

От началото на годината ние разправяме, че премиерът Петков, работи срещу българския интерес. И сега, дори и да подкрепите това решение, то няма да имате общественото одобрение за него. Днешният ден е позорен за България, защото, както винаги, народни представители, ще бъдат национални предатели", допълни той.

 

Йорданов сравни френското предложение с кола: "Ако имате една кола без двигател, фарове и гуми и ви се предлага кола с гуми и фарове, но без двигател... да ви имам и доброто предложение!"


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама