НОВИНИ


Гунчева била вербувана от Петков според Костадинов

0 3194 29.06.2022
Гунчева била вербувана от Петков според Костадинов

Бившата вече депутатка от “Възраждане” Елена Гунчева била вербувана от Кирил Петков. Това смята лидерът на партията Костадин Костадинов, който се извини на симпатизантите си, че е издигнал Гунчева за водач на листа. Той и ръководството на формацията направили “грешна преценка”.


“Кой има интерес от това да се появи един пореден изживял катарзис депутат, който започва да мисли колко е полезно да се подкрепя това правителство? Ами, този, който управлява в момента, естествено. Това са ПП, БСП и ДБ“, заяви пред журналисти Костадинов. 

 

Коментарът на лидера на “Възраждане” идва на фона на напрежение между него, партията и Елена Гунчева, която неотдавна обяви, че напуска формацията. Днес обаче стана ясно, че тя ще остане като независим депутат в НС.

 

“Дори да приемем, че успее по някакъв начин да предизвика един финансов или морален катарзис в други депутати в парламента, можете ли да си представяте каква агония ще бъде това за българския парламент и народ. Това е обида и плюнка в лицето на България. Помните ли времето, когато страната ни се управляваше от мнозинството на ДПС и БСП, което се крепеше на един златен пръст. Това ли трябва отново да преживява нашата страна - агония след агония“, каза още Костадинов.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама