НОВИНИ


Сабрутев: ”Има такъв народ” буквално хвърлиха държавата под влака

0 4701 03.07.2022
Сабрутев: ”Има такъв народ” буквално хвърлиха държавата под влака
Венко Сабрутев БГНЕС

Има позитивни сигнали, че ще имаме подкрепа от 121 депутати за правителството. Народни представители разбират необходимостта управлението да продължи и то на база ясни приоритети. Това коментира пред Нова телевизия депутатът от „Продължаваме Промяната” Венко Сабрутев.


„Видяхме поведението на „Има такъв народ”. Те буквално хвърлиха държавата под влака. Какво ще е различното, ако сега направим нова коалиция със старите партньори, с които виждаме, че имаме ясни червени линии. Те напуснаха коалицията, когато входирахме реформата за КПКОНПИ, когато разбихме далаверата на „Капитан Андреево”, обясни той относно евентуални преговори с ИТН.

 

„Точно тук и сега трябва да се направят тези така необходими 22 закона, за да може България да започне да усвоява 13 млрд. по Плана за възстановяване и устойчивост”, обясни депутатът.

 

Той направи и отчет за свършеното през изминалите шест месеца: „Преборихме се с четири кризи, премахнахме специализираните съд и прокуратура, които бяха бухалките на предишната власт, изготвихме закона за КПКОНПИ, справихме се с енергийната криза, справихме се с газовата криза”, подчерта Сабрутев.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама