НОВИНИ


Напусналият ИТН Николай Радулов поставил условия на ПП, те му дали обещание

0 4132 06.07.2022
Напусналият ИТН Николай Радулов поставил условия на ПП, те му дали обещание
Проф. Николай Радулов стопкадър, Nova News

Напусналият „Има такъв народ“ депутат Николай Радулов заяви, че няма да гласува безусловно за нов кабинет с министър-председател Асен Василев, ала от „Продължаваме Промяната“ му дали обещание.


„Обещаха ми, че ще сме заедно с хората, че ще се борим срещу ГЕРБ и борисовщината. Така че от тази гледна точка - да, обещаха ми. Обещаха ми да се продължи с противодействията на безумията, които ГЕРБ интегрираха в нашето общество“, обясни независимият народен представител пред Nova News. Поводът за думите му са обвиненията за срещи, в които депутати се купуват, за да подкрепят правителство с мандат на ПП в рамките на този парламент.

 

Радулов не пожела да обяви как ще гласува за него и каза, че все още не знае кои ще са министрите в него. „Безусловно гласуване няма да има обаче“, категоричен бе той и добави: „Не бих приел кабинет, в който остава сегашният енергиен министър и в който остава Гроздан Караджов“.

 

За енергийния министър Александър Николов обяви, че има данни от класифицирано естество, заради което мисли, че той не е подходящ. За Караджов посочи, че е една от причините, заради които е напуснал ИТН. По думите му той е запазил шефовете на ВиК, назначени от ГЕРБ, и дори е върнал такива, които са били освободени от служебния кабинет.

 

„Аз с такъв министър не мога да работя, който работи всъщност в ползата на ГЕРБ“, добави Радулов.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама