НОВИНИ


В „Честно казано с Люба Кулезич“: Шпионска „детоксикация” или настъпена дипломатическа мотика?

0 2877 06.07.2022
В „Честно казано с Люба Кулезич“: Шпионска „детоксикация” или настъпена дипломатическа мотика?

Тази седмица в „Честно казано с Люба Кулезич” ще видите: Разследващият журналист и главен редактор на Bird.bg Атанас Чобанов с право на отговор след участието на Тошко Йорданов в „Честно казано” миналата седмица. Защо журналистиката, основана на скрити факти и премълчани документи жили като стършел невидимите пипала на политическия октопод?


Блокирани реформи, неясни шансове за кабинет и кремълска буря над българското политическо тресавище. Часове преди крайния срок за съставяне на ново правителство… какви са сценариите за бъдещето на държавата? Философът и публицист професор Калин Янакиев в тълкувание на закона, който стои зад неясната и изтъкана от компромиси парламентарна математика.

 

Шпионска „детоксикация” или настъпена дипломатическа мотика? Дни след експулсирането на 70-те в руското посолство в София търсим реално политическите и икономическите последици. Говори опитният дипломат и бивш посланик на България в САЩ Лъчезар Петков. Това ли е реалният начин за депутинизация или просто действаме на принципа „съдбата обича смелите“?

 

Две ВМРО-та от двете страни на предела. И двете протестират до откат. А управляващите от София и Скопие думат, че френското предложение е най-доброто… Тогава защо по дяволите тъпчем на едно място? В студиото влиза писателят и журналист Никола Кицевски. За чието семейство македонската тема е съдбовна ще се случи ли деблокирането на преговорите . 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама