НОВИНИ


Ботьо Ботев: Случаят със Семерджиев е фрапантен и знаков

0 7365 10.07.2022
Ботьо Ботев: Случаят със Семерджиев  е фрапантен и знаков
Ботьо Ботев

Недопустимо е това /бел. ред. колата на Георги Семерджиев/ да стои там при един тежък случай. Този автомобил, кой може да гарантира, че до него няма да има хора. Това каза топкриминалистът Ботьо Ботев по НТВ.


Отдавам го на шока и ситуацията. Самият случай е фрапантен, знаков.  Редно би било да е на место в НСлС и да е обезпечено с оглед да се извършат всички действия. Това може да се използва от адвокатите. Трудно би се измъкнал дори от една перфектна адвокатска защита. 

 

При него това е фрапиращо. Без помощ и подплата, затаяване на някои неща, не може да стане. Той е бил прикриван. Когато ползваш човек, който помага на службите, каква е превенцията?! Този човек да е полезен, но не и вреден, по отношение на това, което трябва. Най-вероятно е имало чадър.

 

Само той ли е? Ако погледнем в околността, ще видим и други работи - безхаберие, безнаказаност, никакъв контрол на службите.  Друго обяснение няма. Каква е ролята на тази полицайка?! Още преди да се даде гласност, протече информация, че в колата е имало жена. Ако е полицайката, тя е извършила престъпление, тя е прикрила престъпление. А никъде не се говори, дали тя е била в колата. 

 

На мен ми е обидно, че една такава девойка може да е служител на МВР. Явно тя е работила с хора. Вижте й само външния вид. Нека да оставим службите да си свършат работа. Не може да говорим, че всички са пробити. Това е абсурд. 


Въпросът е не да провеждаме превенция на следващия ден. Тя трябва да е непрекъсната. Станаха много подобни случаи, буди се обществена значимост. В редица знакови случаи всичко се замита и няма практически резултат на превенция и наказание според закона. 

 

Да вземем Йоско от Сливен. Той направи катастрофа пиян. Е? Задържан, ходеше с количката, болен. Какъв е резултата?!  Подобна е катастрофата със сина ми /бел. ред. синът на Ботев загина при катастрофа преди 4 години/ - шофьор наркозависим, фронтално се е насочил към колата на сина ми. Случаен е инцидента. Винаги съм обективен. Той се измъкна, грабежи, изкараха го психично болен. Баща му му помогна.  Познавам го много добре, той бе плод на раждащите се организации. 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама