НОВИНИ


По-различни петъци през юли с турнира FRIDAY MONDAY на WINBET и PLAYSON

0 2793 15.07.2022
По-различни петъци през юли с турнира FRIDAY MONDAY на WINBET и PLAYSON

WINBET има удоволсвтвието да предложи на клиентите на своето онлайн казино още по-приятни петъчни изживявания и възможности за допълнителни печалби с нов турнира Friday Funday с игрите на прозиводителя Playson.


Всеки петък до 30 юли 2022 г., клиентите на сайта winbet.bg, които изберат да се забавляват със слот-игрите Book of Gold: Multichance, Burning Wins: Classic 5 lines, Buffalo Power: Hold and Win; Hot Coins: Hold and Win, Legend of Cleopatra Megaways, Solar Queen, Sevens & Fruits и Wolf Power: Hold and Win могат д асе състезават и за страхотните награди в турнира.

 

За всеки 2 лв. в поставени залози на тези игри, играчите ще печелят по 100 точки, валидни за разпределението на наградите в турнира Friday Funday, а конкретните суми на наградите и текущото класиране на участниците са вградени в самите игри, така че да бъде лесно достъпно за всички играчи.

 

За да бъде турнирът още по-интересен, няма фиксирана стойност за минимален залог за участие. Наградите на отличените участници в турнира ще бъдат добавени към игралния баланс на играчите след приключването на състезанието.

 

Пълните правила на турнира Friday Funday са публикувани на winbet.bg.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама