НОВИНИ


БСП сядат на една маса с ИТН утре

0 2694 19.07.2022
БСП сядат на една маса с ИТН утре

БСП сяда на масата за преговори с “Има такъв народ” утре. От “Демократична България” са поискали да са последни в преговорите, които левицата започна, след като получи третия мандат за съставяне на кабинет от президента Румен Радев. Консултациите с БСП ще се проведат в 14 ч. утре, съобщиха от пресцентъра на червената партия.


От социалистическата партия търсят парламентарно мнозинство сред досегашните си партньори от четворната коалиция, което да се основава върху разработената преди седмици от "Продължаваме промяната", БСП и "Демократична България" управленска програма.

 

Днес социалистите разговаряха с най-голямата парламентарно представена сила у нас "Продължаваме промяната". След разговорите лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви, че срещата е минала добре и двете политически сили са препотвърдили управленската програма.

 

По време на разговорите от ПП поставиха условие - първо да се гарантира, че в сегашния парламент има действително мнозинство. Според партията на Кирил Петков това ще се случи, ако докато текат преговорите, се приеме антикорупционно законодателство и Бойко Рашков бъде избран за шеф на КПКОНПИ.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама