ПОЛИТИКА


Атанас Атанасов, ДБ: Инсталиран ни е сламен човек, отиваме към избори

0 9012 24.07.2022
Атанас Атанасов, ДБ: Инсталиран ни е сламен човек, отиваме към избори
Атанас Атанасов БГНЕС

Нека да чуем какво ще докладва г-жа Нинова, защото тя е мандатоносител и ще обсъдим по-нататъшните ходове. Това, че толкова време ние имахме подозрения, че ни е инсталиран сламен човек, се оправда. И за съжаление отиваме за пореден път към избори.


Това заяви съпредседателят на „Демократична България“ Атанас Атанасов на влизане в сградата на Министерския съвет, където тази вечер се провежда Коалиционен съвет в лидерски формат.


На него се очаква лидерът на БСП Корнелия Нинова, у която е проучвателният мандат, да съобщи какво е постигнато в преговорите дотук. Атанасов каза още, че трябва да се обсъди дали депутати от „Има такъв народ“ не биха подкрепили предложен от социалистите кабинет:

 

„Всеки е наясно в страната кой ги предизвика и защо. Но все пак сме длъжни да чуем всичко. Не знам дали няма някаква възможност народните представители, депутатите от „Има такъв народ“ да се разграничат от този, който ги е инсталирал, ще видим“, коментира Атанасов.

 

Според него в изтеклия запис от заседанието на „Демократична България“ няма нищо скандално и председателят на парламентарната група Христо Иванов няма за какво да се извинява.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама