НОВИНИ


Бориславова отговори на Йорданов със снимки от Харвард: Няма обективни аргументи за нападката срещу мен

0 33013 28.07.2022
Бориславова отговори на Йорданов със снимки от Харвард: Няма обективни аргументи за нападката срещу мен
Тошко Йорданов, Лена Бориславова

Говорителят на кабинета „Петков“ Лена Бориславова отговори на нападките на председателя на ПГ на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов, публикувайки снимки от Харвард в профила си в социалната мрежа Фейсбук.


„По повод на част от спекулациите на деня и след научените уроци, че ако не бъдат веднага оспорени, неистините „стават“ истини, бих искала да поясня:

 

Правилата за избор на шеф на КЕВР не са мои персонални правила, а колективно решение на управляващата коалиция. С тях и с кандидатурата на Станислав Тодоров се съгласиха всички партии в коалицията, включително бяха подкрепени в зала от г-жа Ива Митева и г-н Тошко Йорданов.

 

Няма обективни и професионални аргументи зад поименната нападка срещу мен, като се има предвид, че всички гласуваха единодушно.

 

Най-добрата атестация за политическа зрялост е да умееш да губиш с достойнство“, написа тя.

 

 

По-рано днес Тошко Йорданов излезе на парламентарната трибуна, облечен с тениска с надпис „HARVARD LAW – just kidding“. В изказването си Йорданов яростно разкритикува шефката на кабинета на премиера в оставка Кирил Петков Лена Бориславова и подложи на съмнение юридическите й компетенции.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама