НОВИНИ


Емилиян Гебрев: Извърши се посегателство върху отбранителните способности на страната

0 3098 01.08.2022
Емилиян Гебрев: Извърши се посегателство върху отбранителните способности на страната
Емилиян Гебрев

Извърши се посегателство върху отбранителните способности на страната. Това каза по НТВ бизнесменът Емилиян Гебрев за взривовете в неговите оръжейни складове в Карноба.


Няма промяна от вчера до днес. Слабият дъжд свърши работата на пожарната. Започва тежка работа по почистване и унищожаване на невзривилите се боеприпаси. И дай Боже да започне някакво разследване. А не както досега да си мълчат. държавата е тази, която е атакувана. Такива неща не бива да се случват, но в такова време живеем. 


Цялата база е опасана със сериозна охрана, камери и други спомагателни средства. Естествено, че е заснето и човекът, която охранява, не е напускал мястото си. Той е тръгнал да проверява какво се случва. Той не е напуснал обекта. 

 

Каквото е зависело от фирмата - е създадена организация. Сигурен съм, че тези боеприпаси няма как да се запалят.  Но не съм Ванга, за да знам какво се е случило. Камерите са в двора на обекта. Никой сега не се допуска там да отиде до 24 часа. Все още не е разрешено да се влиза вътре. Ние сме едно работещо предприятие.

 

Тук не става въпрос за Гебрев. Ние сме в стратегическия списък на страната.  Това е посегателство върху отбранителните способности на страната. Категорично не може да послужи за водене на военни действия в  Украйна. Тези боеприпаси са снети от употреба.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама