НОВИНИ


Проф. Радулов: Има много индикации, че енергетиката е просмукана с руска агентура

0 6083 04.08.2022
Проф. Радулов: Има много индикации, че енергетиката е просмукана с руска агентура

Много индикации има, че Александър Николов и цялата система на енергетиката е просмукана от руска агентура. Голяма част от хората са били свързани с различни руски фирми, част от тях имат сериозни връзки именно там. През последните 10 години - с “Газпром”. Мисля, че тези връзки са малко по-сериозни отколкото нормалната обстановка го е изисквала. Очевидно е, че изгонените служители на руското посолство са се занимавали с пропаганда. Тези хора са свързани и с енергетиката.


Това заяви пред Нова телевизия проф. Николай Радулов, отцепил се от ИТН. 


"Незнам защо Слави Трифонов сложи Александър Николов в министерството на енергетиката. Той не е участвал в предизборни кампании, не е свързан с партията. Изведнъж се появи там и се инсталира. Като Гроздан Караджов. Има някаква връзка с близкият от 20 г. приятел на Трифонов Орлин Алексиев. Не е специалист по енергетиката. Хората са го виждали с лица със спорна репутация в българското общество. Виждан е с Пеевски. Николов ми каза, че е попаднал случайно и няма нищо общо. Но тази среща е факт", посочи още Радулов.


По-скоро политическо било изказването на Румен Радев, който призова служебното правителство да внимава и да не въвлича страната ни във военния конфликт в Украйна. 


“В целия този конфликт сме много малки и никой не ни обръща внимание. Руснаците ни обърнаха внимание като елемент, който може да се ползва като пропаганда, ако поддадем. Явно не поддадохме”, посочи още Радулов.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама