НОВИНИ


Борисов: Радев ме обиди много, като ме сравни с Петков

0 3088 08.08.2022
Борисов: Радев ме обиди много, като ме сравни с Петков
Бойко Борисов

„Президентът Радев ме обиди много, като ме сравни с Кирил Петков, че и аз съм разхвърлял тръби. Това е най-голямата обида, която ми е нанесъл. Ако иска може да възложи да проверят стотиците километри нови газопроводи, които направихме”. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в Рилския манастир.


Този експеримент с тези хора нанесе невероятна щета. А общините как се справят! Катастрофа на всяка цена. В кое сме силни тази година. С износа на ток - но те не са допринесли за това. Оръжието - ние предложихме закн да  продаваме директно на Украйна. От кой се крием?!  Късаме договора с Газпром, но до него слагаме дългосрочен договор със САЩ. Политически отиваш там и казваш, че трябва да получаваме газ иначе проруските сили ще ни натиснат, посочи той.

 

От щетите, които са нанесли, нашите избиратели не искат коалиция с ПП, каза той и не отговори на въпрос за коалиция със Слави Трифонов.

 


От 1400 годишна история газова връзка правя аз, изхвърли се Борисов. Не че 10 години сме чакали, а Иван Костов защо не я направи, попита бившият премиер.


Казват Радев имал реваншизъм, той направи трима министри на Нинова, това ли е реваншизъм, а когато неговото служебно правителство с министър тогава Рашков малтретираше политическите партии, притискаше хората, каза Борисов. Тогава нямаше ли реваншизъм, попита Борисов. Господ забавя, но никога не забравя, добави той.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама