НОВИНИ


Д. Луджев адвокатства на „октопода” А. Петров

40 5686 02.07.2010
Д. Луджев адвокатства на „октопода” А. Петров
Димитър Луджев

Някогашният военен министър и вицепремиер Димитър Луджев обяви, че арестантът Алексей Петров е жертва на чужди служби. След това конкретизира, че става дума за такава от САЩ. Чутовното разкритие, изваденият от нафталина експолитик направи в сутрешния блок на бТВ.


Петров бил арестуван по измислено обвинение. Не бил ръководил организирана престъпна група. Ставало дума за едни неща в ДАНС. „За руски и американски интереси ли говорите”, - опита да уточни водещият Виктор Николаев. „Нещата са по-сложни”, - вещо отвърна ученият-историк проф. Луджев.

Димитър Луджев се похвали също, че много добре познава Алексей Петров още от времето, когато бил министър на отбраната. В онези години Трактора ръководел отряда на баретите. Петров създаде една групировка, която е легална, но стана изкупителна жертва на днешния премиер и правителство му в амбициите да се покаже, че се води борба с организираната престъпност, продължи с прозренията Луджев, наричан кой знае защо от някои свои бивши съпартийци Дон Луиджи.

Някогашният политик обясни още, че рейтингът на вътрешния министър Цветан Цветанов е висок единствено заради многобройните акции. Хората пък приемали това, защото обичали да ги лъжат. Народът не си давал сметка за истинската стойност на целият набор от операции за свободата на правовата държава, която е поставена на карта сега с безграничните правомощия и безотговорните действия на полицията.

Луджев обаче не спря дотук. Той обясни как са се пръкнали олигарсите в България. Това станало чрез външно-търговските дружества, източени от комунистическата номенклатура. След разкриването на тази световна тайна Димитър Луджев обрисува и действията на финансовия министър Симеон Дянков. Разкритикува го тотално, обяви за пълни глупости обясненията му, че излизали непрекъснато подводни камъни в разчетите на парите на държавата. Това правителство тръгна с лоши разчети и едно самочувствие на Дянков от Световната банка заради Колумбия, Афганистан и други подобни държави, вещо обобщи проф. Луджев.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама