НОВИНИ


Георг Георгиев: По каква причина употребяваме руски газ, но през посредници.

0 4284 28.08.2022
Георг Георгиев: По каква причина употребяваме руски газ, но през посредници.
Георг Георгиев

Преди сделките са се осъществявали през Газпром. Но след това какво се случва – Газпром остава. Но не по кратък път, а през посредник-представител на Газпром, но с 30 процента по-скъпо. По каква причина употребяваме руски газ, но през посредници. Фактурите са факт.


Това каза по  НТВ Георг Георгиев от ГЕРБ.

 

Това са хора, които живеят с лъжата. Атанасов казва, че някакви такси държавата взима. Какво означава това – 500 млн. на година са тези някакви си такси. Атанасов да вземе и прочете. Цялото политическо съществуване на неговата партия се дължи на някакви си там неща.

 

Те сами се оборват. „Балкански поток“ е 100 процента на българската държава. Сега правителството е пазарувало от Газпром от посредниците, сега започнаха да пеят друга песен. Нормално ли е той да казва ,че арестът на Борисов е бил незаконен. Това предизвиква гняв. Прокурор, юрист застава срещу вас и казва ,че арестът е бил незаконен на Борисов, но не са седели и са си траели. Рашков е оръжие на най-голямата политическа немощ.

 

В мотивите на съда казва, че заповедта е била неграмотна. Коя е Лена Бориславова, за да дава акъл на съдебната система?!


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама