НОВИНИ


Христо Грозев: Милитаризирани ястреби наричат Путин клоун и слаб президент, искат да го отстранят

0 14532 31.08.2022
Христо Грозев: Милитаризирани ястреби наричат Путин клоун и слаб  президент, искат да го отстранят
Христо Грозев

В „Телеграм“ канали има хора, които наричат Путин клоун и слаб президент, а в същото време не са арестувани. Това са военизирани канали и очевидно са подкрепяни от някого. Информацията дойде от британското разузнаване. Това заяви разследващият журналист Христо Грозев.


Има група от милитаризирани ястреби, които очакват Путин да не се справи с войната и да го отстранят. Остава сериозен риск, когато започне контраофанзива, ако не успее с референдума в Херсон, както и други загуби, се включва разширяване на войната и извън Украйна. Превантивен удар към трета страна ще отвлече вниманието, обясни той пред Нова телевизия.


Той коментира и събитията на фронта в Херсон: Тази сутрин наемници казаха да не вярваме, че Русия е убила 1200 души при контраофанзивата, а това е само нейното начало. В момента превесът на силите е на страната на украинците. Русия не може да промени превеса на фронта, ако не вкара още 100 000 войници. Отстраняването на Путин и осъзнаването за загубите за Русия ще отнемат повече време, отколкото държавен преврат на „ястребите“, каза още Грозев.


По думите му провеждането на референдум в Херсон не е възможно.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама