НОВИНИ


Евгений Кънев: Кризите, с които ни плашат, няма да намерят решение на предстоящите избори

0 2854 07.09.2022
Евгений Кънев: Кризите, с които ни плашат, няма да намерят решение на предстоящите избори
Евгений Кънев

Скептик съм за предстоящите избори. Мисля, че резултатите ще бъдат много сходни с тези от последните парламентарни избори. Това означава невъзможност за съставяне на правителство. В такъв случай е възможно усложняване на икономическата обстановка. Това каза за предаването „Алтернативата“ анализаторът Евгений Кънев.


„Поне до пролетта ще продължат да ни управляват служебни кабинети, тоест същите тези хора, които виждаме в момента. А когато се вземат икономически решения, базирани на популизъм и леко скъсване с икономическите реалности, когато изолираме нашите най-важни партньори, защото не са от нашата боя, това неминуемо води до катастрофа рано или късно“, обясни той.

 

„Кризите, с които ни плашат /политическа, икономическа и финансова/, няма да могат да бъдат решени на изборите. Пропагандата е в такава посока, че на практика задълбочава проблемите и създава нови, вместо да се предлага решение на старите проблеми. Все пак дяволът не е толкова черен. Имаме фундаменти на икономиката, които са напълно здрави, много по-добре сме от много европейски държави по отношение на енергийния проблем“, успокои Кънев и увери: „В никакъв случай не сме ви икономическа криза“.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама