НАРОДЕН ГЛАС


Идеолозите зад руската инвазия подвели Путин. Може би нарочно /видео/

0 18285 12.09.2022
Идеолозите зад руската инвазия подвели Путин. Може би нарочно /видео/

Може би нарочно е бил подведен Владимир Путин с идеята за нахлуването в Украйна и така наречената от Кремъл “специална военна операция”.


Това бомбастично твърдение направи в ефира на руска телевизия бивш кандидат-депутат на “Единна Русия”. Това е пореден сигнал за разклатеното доверие спрямо руския президент, което идва на фона на силната украинска контраофанзива, принудила руските войски да изтеглят позициите си от ключови градове. 

 

“Президентът не е седял сам и си е мислил "Дай да взема да проведа спецоперация“. Някой е идвал и му е говорил: украинците ще се разбягат, ще се предадат, всички ще искат в Русия. Някой му го е говорил това. Стигнали сме до чертата, зад която, трябва да се разбира едно простичко нещо: Да се победи Украйна с тези ресурси, с които сега Русия там се опитва да воюва, в режима на колониална война – договорни войници, ЧВК и т. н., мобилизация няма, това е абсолютно невъзможно абсолютно, защото на руската армия там и противостои силна армия, която по пълната програма я подкрепят най-силните в икономическо и технологическо отношение държави на Европа”, посочи в ефира на НТВ Борис Надеждин.

 

Думите на политика предизвикаха реакцията на участващия в програмата депутат от Държавната дума Сергей Миронов, който посочи, че не може да има преговори с “нацисткия режим на Зеленски”, който “трябва да бъде унищожен”.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама