НОВИНИ


Мъгливо на места тази сутрин, през деня ще бъде слънчево

0 3052 08.10.2022
Мъгливо на места тази сутрин, през деня ще бъде слънчево

Сутринта на места в низините и котловините ще се образува мъгла, но през деня ще преобладава слънчево време.


По-значителни увеличения на облачността ще има главно преди обяд над Източна България, но ще е почти без валежи. В източните райони ще духа слаб до умерен вятър от североизток. Минималните температури ще са между 5° и 10°, в София - около 5°, а максималните - между 20° и 25°, в София - 21°.


По Черноморието ще преобладава слънчево време. По-значителни увеличения на облачността ще има главно преди обяд, но само в най-южните райони има условия слабо да превали. Ще духа слаб до умерен вятър от североизток. Максималните температури ще са 20°-22°. Температурата на морската вода е от 17°-19°. Вълнението на морето ще бъде 3 бала.


В планините ще е предимно слънчево. Ще духа до умерен вятър със северна компонента. Максималната температура на 1200 метра ще е около 17°, на 2000 метра - около 10°.


В неделя ще преобладава слънчево време, сутринта на места в низините и котловините с ниска облачност и намалена видимост. През първата половина от новата седмица облачността ще се увеличи и ще е предимно значителна. В понеделник и вторник само на отделни места в планинските райони ще има валежи от дъжд.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама