НОВИНИ


Общинският съветник, който хулиганства в сградата на СО, подава оставка

1 4742 13.10.2022
Общинският съветник, който хулиганства в сградата на СО, подава оставка
Борислав Иванов Facebook

Зам.-председателят на Столичния общински съвет Борислав Иванов подаде оставка, след като вчера и днес направи опити да свали украинското знаме от фасадата на общината, снима се с черна маска в тоалетната и вандалства из сградата.


Общинският съветник Борис Бонев, съобщи във Facebook, че Иванов е влизал с оръжие в Общината и си е правил снимка с маска като престъпник. 

 

По негови думи след като са подали сигнал на 112, пистолетите му са били конфискувани, което пък отприщило и десетки публикации насочени срещу самия Бонев.

 

Припомняме, че преди дни Иванов обяви, че напуска "Атака" и кандидатства за партиен член на "Възраждане", и се надява да го приемат.

 

"Вероятно затова заяви днес, че ще занесе знамето "чинно сгънато и ще го поднесе" на Костадин Костадинов при откриването на 48-то Народно събрание.", смята Бонев.

 

За ФрогНюз,общинският съветник от ДБ Иво Божков каза, че вандалските прояви на зам.-председателя на СОС Борислав Иванов от ”Атака” цели отклоняване вниманието от протестите. Освен това, за него това било много нелеп и тъжен начин да се презиционира от „Атака“ във „Възраждане“.

 

Според него най-притеснителното е, че това е председател на комисията по обществен ред и сигурност в общината и председател на СОС.


По-рано днес групата на "Демократична България" в СОС излезе с декларация, в която поискаха оставката му.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама