НОВИНИ


Даниел Митов увърта: Политически партии не могат да сменят главен прокурор

9 4695 14.10.2022
Даниел Митов увърта: Политически партии не могат да сменят главен прокурор
Даниел Митов

Доколкото разбирам опитите за срещи тепърва престоят. Политически партии не могат да сменят главен прокурор. Ние сме за правна реформа. Трябва да се фокусираме върху по-широк спектър от този сегмент. Разговорът ще е дълъг, професионален. Няма проблем да разговаряме по тези теми. Това каза Даниел Митов по БНТ.


На обществото му трябва правителство. Радев ще продължи да управлява и колегите да се определят - дали ще работим заедно в парламента.    

Търсим стабилно правителство. Фискалната дисциплина при нас е задължително. Скоро няма да има с какво да изплащаме пенсиите.

 

 Подхождаме политически и сериозно. Волята на избирателите е ясна. 

Трябваше да измием срама от предишния парламент. Това е причина да поискаме изслушването на Зеленски. Войната пряко засяга всеки.


Умишлено ПП не резервираха капацитет и вкараха посредници. ПП говорят, че е класифицирана информация, а това не е. Дадоха на Путин повече пари, а викат - не, не е. Трябваше да обявят прозрачни търгове. 

 

Редно е да направим усилие да съставим правителство. И да разговаряме къде можем да определим посоката на държавата. Бюджетът на Асен Василев е неадекватен. 2, 5 млрд няма да дойдат от Плана за възстановяване. Взимаха се милиарди под формата на заеми и лихвите растяха.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама