НОВИНИ


Нова мистериозна смърт в Русия. Жертвата е военният комисар Роман Малик

5 2971 18.10.2022
Нова мистериозна смърт в Русия. Жертвата е военният комисар Роман Малик
Кремъл, архив

В Партизанск (Приморски край на Руската федерация) е намерен мъртъв военният комисар Роман Малик. Обстоятелствата около смъртта остават неясни, съобщава агенция УНИАН, като се позовава на руски медии.


От администрацията на града съобщиха, че Малик "е починал трагично". Телеграм канал "Амур Маш" обаче, позовавайки се на свои източници в правоохранителните органи, съобщава, че полицията разглежда версии за убийство и самоубийство на Малик.

 
Тялото на военния комисар е намерено близо до оградата на частна къща. Местно издание уточнява, че тялото е намерено "на оградата". Според „Байкал 24”, по тялото на военния комисар има следи от самоубийство, но негови познати се съмняват в самоубийствени наклонности, допълва БГНЕС.

 

Роман Малик е участвал в чеченската кампания, а след това е заемал различни длъжности в службата за военна регистрация и набор, включително и ръководни. Освен това "активно се е занимавал с военно-патриотичното възпитание на младежите, много е обичал децата си", пишат местните медии.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама