НОВИНИ


Атанасов: Никаква сделка с ГЕРБ, ще продължим да гласуваме против Росен Желязков

3 2999 20.10.2022
Атанасов: Никаква сделка с ГЕРБ, ще продължим да гласуваме против Росен Желязков
Атанас Атанасов

”Ако ГЕРБ не оттеглят номинацията си за Росен Желязков, ние от ”Демократична България”, ще продължим да не гласуваме за него”. Това Атанас Атанасов от ДБ. И повтори, че те трябва да се откажат от Росен Желязков за председател на парламента.


„ДБ няма да направи сделка с ГЕРБ, докато аз съм съпредседател. Борисов вечно търси начин да се допре до нас. Той трябва да се оттегли от партията му”, коментира още Атанасов пред Нова телевизия.


"Трябва да се търси човек, който е извън двете политически сили, след като от "Продължаваме промяната" изтеглиха своята кандидатура", смята още той.


"Снощи, търсейки изход от ситуацията, потърсихме такъв във варианта за ротацията. Първият, който трябва да бъде избран е Никола Минчев, защото на първото гласуване имаше повече гласове. Бойко Борисов трябва да си ходи от политиката, трябва да се оттегли от тази политическа сила и да потърси друго място за изява", допълни Атанасов.


"Вчера беше един ползотворен ден, в който стана ясно, че независимо, че ГЕРБ спечелиха изборите, те останаха в изолация", заяви още той.


"Първата политическа сила, ако мисли отговорно, трябва да реши точно как да участва в това управление, защото никой не я иска".


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама