ПРЕДСТОЯЩО


Предстоящо на 25 октомври

0 4294 24.10.2007
Предстоящо на 25 октомври

Редовно заседава МС; безвъзмездно оборудват дентален кабинет; организации на хората с увреждания от цяла България се включват в протестен митинг.


Министерският съвет ще проведе редовното си заседание.

Заместник-министърът на труда и социалната политика Иванка Христова ще открие от 10:00 часа, в парк-хотел „Москва” Национална конференция на тема „Облекчете товара”. Форумът се организира от МТСП в рамките на „Европейската седмица по безопасност и здраве при работа 2007”.

И.д кмет на София Минко Герджиков ще подпише в 11.00 ч. в официалната зала на Столична община договор със Стоматологичния факултет на Медицинска академия в София и Ротари Клуб София Интернешънъл за безвъзмездно предоставяне на оборудване за дентален кабинет.

От 09:00 часа, в зала 10 на Военномедицинска академия ще се проведе редовно заседание на Събранието на представителите на Националната здравноосигурителна каса. В 12:30 часа, след приключване на събранието, ще се проведе пресконференция.

Организации на хората с увреждания от цяла България ще се включат в протестен митинг от 11.30 часа в градинката на Народно събрание

От 15.45 ч., зала 238 на пл. “Княз АлександърI” Комисията по отбрана ще се срещне с генерал Бентежа – председател на Военния комитет на Европейския съюз.

9 нови центъра за технологичен трансфер /ЦТТ/ в българските висши училища и държавни научни-изследователски организации към Министерството на икономиката и енергетиката ще бъдат представени в Интер Експо Център. Събитието е от 9 часа и е в рамките на отбелязването на Европейския ден на предприемача.

Енел Марица Изток 3 има организира на церемония по определяне и награждаване на победителите от конкурс в рамките на образователната инициатива „Young Energy”. Инициативата е на италианската енергийна компания Енел и е предназначена за младежите от основните и средните училища в България и други европейски страни. Церемонията по определяне и награждаване на победителите от националното жури ще се състои от 11:00 часа в зала „Мусала” в Интер Експо Център

В деня на традиционния празник на Националния център за аграрни науки ще бъде отбелязана 125-та годишнина на земеделската наука в България, под патронажа на Президента на Република България Георги Първанов. Празникът е съвместно мероприятие на Министерството на земеделието и продоволствието и Националния център за аграрни науки. В него ще вземат участие ръководителите на отрасъла, служители на различни ведомства и чуждестранни представители на научните среди.
Зам.-министър Светла Бъчварова ще изнесе доклад от 10 часа в НДК.

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Асен Гагаузов ще открие офиса на Централния професионален регистър на строителя на от 11.00 часа в сградата на УАСГ в София, бул. “Христо Смирненски” №1.

Коалиция "За да остане природа в България" организира публичен дебат на тема: "Законно ли е строителството на Паничище?” от 10 часа в БТА.

Българската асоциация по информационни технологии /БАИТ/ организира пресконференция от 11 часа.

Ще бъде дадена пресконференция по повод Конкурса "COMPANY OF YEAR", организиран от списание "PLAY"-луксозно издание за лайфстайл и кино, и "N&G Company". Брифингът е от 12 часа в БТА.

Фондация "Академия - Кардиология" и Фондация "Логартис" организират пресконференция от 13 часа.

Инициативен комитет за построяване на паметник на българското опълчение организира пресконференция по повод 130 години от освобождението на София от османско робство - инициатива за построяване на паметник на българското опълчение. Събитието ще бъде от 14 часа в БТА.

“Аутодеск” има удоволствието да ви покани на пресконференция: “Аутодеск” - 25 години на развитие и иновации. А сега е време да се вгледаме в бъдещето”. Пресконференцията ще се проведе в 10.30 часа в хотел “Кемпински-Зографски”, салон “Витоша”.

Областният управител на Видин инж. Кръстьо Спасов ще открие нов смесен магазин от веригата “КООП” в с. Бела Рада, община Видин. Тържеството ще се проведе от 12.30 ч.

Frognews.bg 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама