НОВИНИ


ГЕРБ ще внесе законопроект за намаляване цената на бензина с 1 лев

11 3615 29.10.2022
ГЕРБ ще внесе законопроект за намаляване цената на бензина с 1 лев
Бойко Борисов

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че в понеделник ще внесат в Парламента проектозакон, който ще позволи да се намали цената на бензина с 1 лев.


Пред симпатизанти на партията в района на Исперих, Борисов заяви още, че ще направи всичко възможно да има правителство, но призова да се говори за кабинет преди президентът Радев да връчи мандатите.

 

"Изходът е преди президентът Радев да даде мандатие, да се съберем политическата класа и да се разберем ясно и честно искаме ли да има правителство или отиваме пак на избори. Без ГЕРБ, без ДПС, без "Възраждане" няма как да се получи аритметиката на малцинство.

 

Няма как да подкрепим Кирил и Асен. Благодаря и на Корнелия Нинова. Когато на третия ден просто парламентът щеше да се разпадне вече, в конституционна криза бяхме, е това е системна партия. Какво ли не сме си говорили с нея, но тя разреши възела председател на парламента. Така че вие бъдете толерантни - социална комисия, транспортна комисия, в каквото са най-силни да им се даде", заяви Бойко Борисов.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама