НОВИНИ


Нинова: Прокуратурата ме кара да нарушавам закона, толкова ли свършиха престъпниците

3 2828 03.11.2022
Нинова: Прокуратурата ме кара да нарушавам закона, толкова ли свършиха престъпниците
Корнелия Нинова

Прокуратурата ме кара да нарушавам закона като давам призовки на съпартийци като работодател. Това каза по БТВ лидерът на БСП Корнелия Нинова.


Звънят от съдебна охрана - униформени и въоръжени,  в 7 сутринта, тревожат ми съседите и семейството. Ми изпратете призовкар.Оставете ми семейството и съседите  ми намира. Преля ми търпението.  Всеки ден съм пред камерите. Толкова ли свършиха престъпниците в България.

 

Питахме Гешев кога ще разерем за политиците, които са били финансирани от КТБ? Не каза.

 

Ние осъдихме агресията на Русия в Украйна. Направихме всичко възможно да помогнем на бежанците. Всякаква помощ на страдащите хора - да. Ние призоваваме за  постигне на  мир. Ние сме партия на мира. Днес видяхме коалиция на войната. ДБ гласуваха с ДПС. Най-изненадваща бе позицията на БВ. Говорим за плаващи мнозинства. Говорим за политическа нестабилност. Лепят се агресивни етикети.

 

С връщане на хартиената бюлетина даваме право на хора, които не гласуват поради притеснение от машината, да го направят. Всички викат колко е ниска избирателната активност. Хартиената бюлетина ще повиши избирателната активност.

 

Вместо държавата да се справи с фалшификациите, този проблем го замитаме с друг.  Има съмнения за машинния вот. Те не са партийни. Ние получихме и доказателство- в три области машините написаха “Дневникът е подправен”. съмняваме се за фалшификации.

 

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама